Informatika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOK


Hirdetnék

Miért érdemes nálunk hirdetni?

Az informatikatanárok.hu célja, hogy informatika magántanároknak és informatikát tanuló diákoknak segítsen megtalálni egymást. Mi vagyunk az egyetlen magántanár hirdetési oldal, amelyik speciálisan informatikát oktató magántanároknak biztosít megjelenési lehetőséget. Néhány ok, amiért érdemes feladnod nálunk hirdetésedet:

  • Hatékony érjük el hirdetéseinkkel a informatika tanárt kereső diákokat, így adatlapodat sok érdeklődő láthatja.
  • Mivel oldalunk csak informatika tanítással foglalkozik, ezért a tantárgy speciális igényeinek jobban megfelelő hirdetést készíthetsz.
  • A hirdetésfeladási űrlapot úgy alakítottuk ki, hogy az minél inkább segítsen téged hatékony hirdetés elkészítésében. A hirdetés választ ad a magántanárt keresők legfontosabb kérdéseire. Így mind te, mind a nálunk kereső diákok időt takaríthatnak meg, mert a hirdetésekből már nagyrészt meg tudják állapítani, hogy mely tanárok felelnek meg az igényeiknek, és csak azokkal lépnek kapcsolatba. Személyes adataidon túl részletesen beállíthatod, hogy mit, hol, kiket, és mennyiért oktatsz.
  • Minél jobb vagy, annál több tanítványod lesz. Diákjaid e-mail címüket és nevüket megadva értékelést írhatnak rólad, a jó értékelések pedig vonzzák a az új tanítványokat.
  • Hirdetésfeladást követően rendszerünkbe belépve Személyes Oldaladon menedzselheted hirdetésedet. Bármikor módosíthatod, szükség esetén szüneteltetheted (ez nem eredményezi a hirdetési határidő meghosszabbítását), vagy akár törölheted is. Kérheted annak kiemelését, előrehelyezését, vagy a hirdetési idő meghosszabbítását. Reagálhatsz a diákok értékeléseire, oktatási anyagokat, illetve informatika tanulással kapcsolatos linkeket tölthetsz fel.
  • Oldalunk a hirdetést böngészők számára jól kezelhető, könnyen áttekinthető, keresőnk segítségével gyorsan megtalálhatják azokat a tanárokat, akik megfelelnek az igényeiknek.
  • Ügyfélszolgálatunk hétközben általában néhány, de legkésőbb 24 órán belül válaszol bármilyen, az oldallal kapcsolatos kérdésedre.

Tájékoztató az oldal működéséről

Oldalunkon informatikát oktató magántanárok hirdetéseit jelentetjük meg. A magántanárt kereső diákok a keresési szűrők használatával állíthatják be, hogy mely hirdetésekre kiváncsiak. A beállításoknak megfelelően egy találati lista jelenik meg.

Ha hirdetést szeretnél feladni nálunk, normál, illetve kiemelt hirdetési mód közül választhatsz. Ha normál hirdetést adsz fel oldalunkon, akkor csak a hirdetési díjat kell fizetned. Amennyiben szeretnéd hirdetésedet kiemelni, akkor ezt további kiemelési díj ellenében tudjuk biztosítani. Kiemelt hirdetésből oldalunkon csak 1 db lehet, mely a találati lista elején, a legjobban látható helyen jelenik meg. Ha lejár a kiemelésed, hirdetésedet a normál lista elejére helyezzük, kivéve, ha nem regisztrációdkor emelted ki, hanem később, mert ekkor arra a helyre rakjuk vissza a normál listában, ahol kiemelés előtt volt.

A normál hirdetések a kiemelt hirdetés alatt, attól elválasztva kapnak helyet. Egy újonnan feladott normál hirdetés a normál hirdetési lista elejére kerül. Ekkor a korábban feladott hirdetések egyel lejjebb csúsznak a listán. Így idővel a hirdetések egyre hátrébb kerülnek. Minél előbb található egy hirdetés a listában, annál nagyobb eséllyel kelti fel a magántanárt keresők figyelmét. Később, ha szeretnéd, hogy a találati listában hátrább került normál hirdetésed a lista elejére kerüljön, kérheted előrehelyezését.

Miután regisztráltál oldalunkra, e-mailben juttatjuk el hozzád a fizetési tudnivalókat. Oldalunkon úgy tudsz fizetni, hogy vagy bankszámlánkra utalod a díjat, vagy bankártyádat használod, vagy személyesen rendezed a szolgáltatások költségeit. Miután beérkezett számlánkra az összeg, 24 órán belül megjelentetjük hirdetésedet.

A hozzád járt vagy járó diákoknak lehetőségük van értékelni a munkádat. Ehhez azonosítaniuk magukat, amit nevük és e-mail címük segítségével tehetnek meg. ez biztosítja az értékelés hitelességét. Javasoljuk, hogy bíztasd diákjaidat arra, hogy írjanak rólad értékelést, a pozitív értékelések jelentősen növelik annak az esélyét, hogy az oldalon kereső új diákok téged választanak.

Hirdetésed feladását követően felhasználó neveddel és jelszavaddal bármikor be tudsz lépni Személyes oldaladra, ahol a hirdetésedet menedzselheted. Módosíthatod, ha már sok diákod van, akár szüneteltetheted is. Kérheted, hogy hosszabbítsuk, emeljük ki, vagy helyezzük előre a hirdetést. Ha hosszabbítást kérsz, ez együtt jár hirdetésed előrehelyezésével a normál találati listában.

A informatikatanárok.hu  a Tanárok Oldalcsoport tagja, mely különböző tantárgyakat tanító magántanárok hirdetéseit jeleníti meg. Ha egyéb tantárgyakat is tanítasz, azokkal kapcsolatos hirdetéseidet további hirdetési díj nélkül jelentetheted a csoport oldalain, melyek a következők:


Tudomány oldalakNyelvi oldalak

matektanarok.hu

angoltanarok.com

fizikatanarok.hu

nemettanarok.hu

kemiatanarok.hu

franciatanarok.hu

tortenelemtanarok.hu

olasztanarok.hu

irodalomtanarok.hu

spanyoltanarok.hu

biologiatanarok.hu

 

informatikatanarok.hu

 

 

Ehhez az itt regisztrációkor választott felhasználóneveddel és jelszavaddal lépj be az adott oldalon. A feladott hirdetésed azonnal megjelenik és ugyanakkor fog lejárni, mint a már korábban feladottak.

Amennyiben ilyen módon több hirdetést is feladsz, azok linkjei mindig megjelennek hirdetéseidben, így mindegyik hirdetésedben látszik ,hogy milyen egyéb tárgyakat tanítasz még, és azok egy kattintással megtekinthetők. Ha több tantárgyat hirdetsz, hirdetésed hosszabbítását bármelyik tantárgyad Személyes Oldalán kérheted és a hosszabbítás mindegyik hirdetésedre vonatkozik.Felhívjuk figyelmedet, hogy mivel a különböző tantárgyak különböző oldalakon és így különböző találati listákban jelennek meg, a hirdetések kiemelését és előrehelyezését tantárgyanként kell végezni és fizetni.

 

 Szolgáltatások

Hirdetés megjelenítése
Hirdetés megjelenítése 1 hónap időtartamra   1990 Ft
Hirdetés megjelenítése 2 hónap időtartamra   3590 Ft
Hirdetés megjelenítése 3 hónap időtartamra   4990 Ft
Hirdetés megjelenítése 6 hónap időtartamra   7990 Ft
Hirdetés megjelenítése 1 év időtartamra 12490 Ft
Kiemelés
Hirdetés kiemelése az első helyre 1 hétre   1490 Ft
Hirdetés kiemelése az első helyre 2 hétre   2490 Ft
Hirdetés kiemelése az első helyre 3 hétre   3290 Ft
Hirdetés kiemelése az első helyre 1 hónapra   3990 Ft
Feladást követően hirdetésedet bármikor előrehelyezheted
Hirdetés előrehelyezése   1390 Ft

Ha hirdetéskiemelést is igénybe veszel, akkor adatlapod a legjobban látható helyen, a normál hirdetési lista fölött, attól elválasztva jelenik meg. Kiemelt hirdetés egyszerre csak egy lehet az oldalon.

Amennyiben nem igényelsz kiemlést, hirdetésed a kiemelt alatti első pozícióban jelenik meg.

Javasoljuk, hogy időről-időre ellenőrízd hirdetésed helyét a listában és ha úgy érzed, hogy túlságosan hátra került, kérd előrehelyezését.

Lejárata előtt, vagy azt követően is kérheted, hogy hosszabbítsuk meg hirdetésedet. Ilyenkor a normál lista elejére tesszük a hirdetést, a hosszabbítás tehát egy előrehelyezést is tartalmaz.

A kért szolgáltatások díját bankszámlánkra utalva, bankkártyával fizetve, vagy személyesen rendezheted.

Regisztráció

Az adatlap kitöltése előtt olvasd el a Hirdetési feltételeket és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.

Az így jelölt mezők kitöltése kötelező

Az így jelölt mezők nem jelennek meg a hirdetésedben. A többi mező - amennyiben kitöltöd őket - igen.

Személyes adatok


Fotó feltöltése

Kép feltöltését nagyon ajánljuk, a képes hirdetésekre jóval többen jelentkeznek. A képfájl mérete nem haladhatja meg a 2 Mbyte-ot.

Feltölthető formátumok: .jpg, .bmp, .gif

Oktatás helye

Maximum 5 cím adható meg!
Maximum 10 cím adható meg!

Maximum 10 cím adható meg!


Oktatási adatok


Óradíj 1 főnek: Ft / perc
Óradíj 2 főnek: Ft / perc / fő
Óradíj 3 főnek: Ft / perc / fő
Óradíj 4 főnek: Ft / perc / fő
Óradíj 5 főnek: Ft / perc / fő
Óradíj 6 főtől : Ft / perc / fő

Hirdetés szövege

Előfizetés fajtája

Hirdetés megjelenítése


Kiemelés

Egyszerre csak egy kiemelt hirdetés lehet az oldalon. Amennyiben kiemelést kérsz, de éppen van futó kiemelt hirdetés, akkor kiemelésedet annak lejárta után aktiváljuk.


Fizetési mód

Számlázási adatok

A hatályos adótörvények szerint szolgáltatásunk igénybevevőjének kötelező számlát küldenünk. Ezért kérjük, hogy add meg azt a címet, melyre szeretnéd, hogy a számlát kiállítsuk. A számlát e-mailben küldjük, a számlázási címre azért van szükség, mert a vevő címe a számla kötelező eleme.Egyéb

Kérjük, segítsd munkánkat azzal, hogy jelzed, hol találkoztál az oldallal.
Ha észrevételed, kérésed van a regisztrációs űrlappal, vagy egyéb megjegyzésed az oldallal kapcsolatban, kérjük itt jelezd. Az észrevételek, kérések, megjegyzések alapján az űrlapot és az oldalt folyamatosan fejlesztjük.


Feliratkozás hírlevélre

Időnként szeretnénk neked hírlevelet küldeni az oldallal kapcsolatos aktuális fejlesztésekről, illetve akcióinkról. Ezek az információk segítségedre lesznek abban, hogy szolgáltatásainkat minél hatékonyabban tudd igénybe venni. Ne ijedj meg, ígérjük, hogy csak akkor írunk neked, ha tényleg fontos. Egyéb témakörökben (pl. más cégek reklámozása) soha nem küldünk hírlevelet.